вторник, 21 октября 2008 г.

auction metzger




Vanhemmat tuli torstaina takas adelaideen ja haki mut koulusta niiden sopolla punasella vuokra-autolla. Lahettiin aidin kans illal ettii formal dressia norwoodista kun kelasin et siel ois late night shoppng mut ehei. Kaupat oli kiinni. Ajettiin sit himaan west lakesin ja henleyn kautta ja kaytiin beachil kavelee.

perjantaina vein vanhemmat kouluun haha kuin sopoo. Ne tais tykata ja olin erittain uncomfortable kun mun opettajat kehu mua niille. Kierrettiin ympariinsa rebeccan ja vanhempien kans mut kaikki tarkeimmat ihmiset jai nakematta danny ei ollu koulussa eika daniellakaan ja rachelin piti lahtee.�lahettiin ruokavalkal lunchille rebeccan ja sen aidin kans ja kaytiin kans niil himas, tais olla aika kokemus meian mutsille hahaha.
bombay bicycle clubin, hyvan mut chilisen lounaan ja yhen junioribasketballmatsin jalkeen otettiin melody messiin ja lahettiin king william roadille hyde parkiin kun kelasin et siel ois late night shopping mut ehei -- kaupat oli taas kiinni. Ois jotenki muka pitany tietaa et muiden suburbien lisaks hyde parkis on late night shopping torstaisin mut sit norwoodissa keskustan tapaan perjantaisin?? as if bro. Kirosin siin sit onneani mut lahettiin keskustaan ja kaytiin hyval illallisel rundle streetilla kaikki yhessa.

lauantai meni barossassa helteessa viineja maistellen ja tunsin itteni tosi aussiks. Lame but true.
illalla heitin paalle mekon jota en oo kayttany yli vuoteen mut ah rakastanki sita. Rachel haki mut himasta ja heitettiin auto sarahin kadulle ja mentiin konradille bws:n kautta.. Helmi ilta vaik oliki niin scum ku voi olla. Yks randomjatka puhu heidin kans ja tulin siihen ja se sno et "are you from germany?" ja koko loppuillan se tuli mun luo ja kerto kaikille et "i KNEW she was european, look at her" ja koski mun naamaa ja vaik mita? haha danny oli off his head ja istu amandan auton paalla, chelsea itki taas vaihteeks koska jimmy oli ilkee sille, katan kaveri queenslandista heitti pullon kadulle ja joku naapuri tuli aukoo sille, istuttiin takapihalla ku whereapos;s konrad esiinty ja se randomjatka laulo. Aika legendaarinen ilta kaikessa yksinkertasuudessaan.�
aiti ja melody tuli hakee, kerranki adelaides mul oli kyyti kotiin hahha. Vietiin bec kans.

sunnuntaiaamu oli paras vahaan tai no pitkaan aikaan. Herattiin semiaikasin ja pyyhallettiin evidaan aamiaiselle. Pancakes with strawberries maistu mut terassil oli liiiian kylma. Lahettiin sit formal shopping king william roadille ja finally kaupat oli auki ja ahhhh kaiken sovittamisen ja muun rasittavuuden jalkeen loysin maailman taydellisimman mekon muse boutiquesta ja taten myos paatin etten osallistu vanhoihin ahhhhh vapaus. Marraskuun viidennen jalkeen ei pukuja eika meikkiaikoja tai kampaajia tai muuta. Voin vaan nauttii aussiformalista joka tulee olee rennompi. Ja oon tal hetkel erittain innoissani, ostin kans kengat joita metsastettiinki taydellisimman lounaan jalkeen vaik mista.

eilen sit kavin sanomas byebye vanhemmille lentokentalla. Oli yllattavan jees oikeestaan, ehka siks et vihdoinki alan jo kasittaa et naan ne alyttoman pian.
oli kyl helmi olla niiden kans, jotenki helpompaa ku koskaan ennen ja australia on kyl tehny mulle jotain ihan ihmeellista. Tas 9 viime kuukauden aikana mul on ollu ehka kaks huonoo paivaa eika nytkaan tarvinnu riidella vanhempien kans.

mmm tasan kolme kokonaista paivaa koulua ja year 12 on ohi. En tajuu?
tourism investigative study pitaa olla valmis torstaina, nythan on siis tiistai. Alotin vissiin toissapaivana?
auction metzger, auction mi state, auction michiana.



Комментариев нет: